TL;DR: Останете прохлада през по-топлите месеци с Costway 3-в-1 A /C,

...
TL;DR: Останете прохлада през по-топлите месеци с Costway 3-в-1 A /C,
Коментари Харесай

Останете прохладни тази пролет и лято с този климатик 3-в-1, сега $96

TL;DR:  Останете хладина през по-топлите месеци с Costway 3-в-1 A /C, който предлага охлаждане, филтриране на въздуха и комфортен вентилатор само за $95,99 (рег. $299).

Тук става ли горещо или единствено ние сме по този начин? Пролетното време ни кара да се поизпотим, само че летните жеги? Това ни победи. За благополучие можете да останете хладни като краставица напролет и лятото с този грациозен климатик 3 в 1, който се доставя с дистанционно управление.

Този климатик 3 в 1 на Costway може да ви разхлади като сексапил единствено за $95,99 (общ. $299) преди настъпващите жеги. Няма потребност да се потите с това бебе в къщата си!

Това извънредно универсално решение за изстудяване работи като климатик, вентилатор и овлажнител, всички от които могат да се контролират елементарно с комфортното дистанционно управление. Дори по-добре, този портативен климатик не употребява компресор, с цел да ви охлади. Вместо това, той го прави естествено (без да употребява ненужно електричество или да изсмуква портфейла ви!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР